AUDEMARS PIGUET

AUDEMARS PIGUET

Audemars Piguet er et luksuriøs merke som har eksistert siden 1875. De har laget klokker i mer enn 140 år, og de har fått sin del av klokkene ut i verdensrommet, inkludert "Royal Oak"-armbåndsuret båret av astronaut Buzz Aldrin på månen i 1969. Selskapet laget også noen av de mest kompliserte klokkene som noen gang er laget, for eksempel en med 1300 deler. Det er mange grunner til å kjøpe en Audemars Piguet-klokke, og jeg skal gå gjennom dem nå!

Mange kjøper disse klokkene som en luksusvare for seg selv eller som en investeringsmulighet for fremtiden. Det er ikke slik at du kjøper en annen klokke som vil falle i verdi over tid – Audemars Piguet er klassikere og har eksistert siden 1875! De ble skapt av Jules Audemars og Edward Piguet da de slo seg sammen for å skape «Audermar & Piguet». Selskapet ble omdøpt til "Audemars Piguet" etter at grunnleggerne trakk seg fra å lage klokker sammen, men de fortsatte å produsere kvalitetsstykker med presisjonsteknikk.

Hvilke AP-klokker holder sin verdi?

En god kvalitet klokke vil alltid holde sin verdi. En Audemars Piguet som er i utmerket stand kan være verdt mer enn Nok 200 000, og hvis du tar vare på den ordentlig er vedlikeholdskostnadene relativt lave. «Royal Oak»-serien har eksistert i ca. 50 år, og de har et tidløst design som gjør dem svært populære blant samlere over hele verden som ønsker å investere i noe som ikke faller like raskt som andre gjenstander på markedet. På toppen av deres holdbarhet er Audemars Piguet kjent for å være noen av de vakreste klokkene som finnes overalt!

Audemares Piguet Royal Oak

Den mest kjente av Audemars Piguet-klokken er "Royal Oak"-serien. Royal Oak ble skapt i 1972 og har en rund kasse med en åttekantet form, som gir den sitt ikoniske utseende. Den har også en fast lenke som er laget av rustfritt stål for holdbarhet eller lær hvis du foretrekker noe mer behagelig på håndleddet.

Audemars Piguet Royal Oak-klokker er kjent for sine rustfrie stål- eller 18K rosegullkasser, åttekantede kasse og faste reim. De varierer i farger på urskiven fra brunt til blått med lenke samt lærremmer.

Audemars Piguet-serien har et bredt utvalg av modeller med forskjellige kasse materialer som gjør den tiltalende for omtrent alle kunder der ute: titan, hvitt gull sølvfarget keramikk og mer! Klokkene har også blitt omtalt av kjendiser som Beyoncé

Hvor mye koster en AP?
Prisen på en Audemars Piguet varierer fra modell til modell. Imidlertid er i gjennomsnitt den billigste typen Nok 200000 , og ​​den dyreste kan være oppover Nok 1.000.000.

Er AP bedre enn Rolex?
Noen mennesker tror det er det, noen tror det ikke er det.

Jeg synes Audemars Piguet er bedre enn Rolex fordi kvaliteten på klokkene deres er veldig bra og litt dyrere, men de varer lenger også.

Rolexer har eksistert så lenge at de har etablert seg i samfunnet for å være det beste luksus klokkeselskapet i verden - jeg tror denne oppfatningen vil endre seg over tid, men la oss bare vente og se hva som skjer!

Alt avhenger av dine preferanser mellom disse to merkene, det er ikke noe riktig eller galt svar her. Det kommer også ned til hvor mye du er villig til å bruke siden begge selskapene tilbyr prisalternativer for ethvert budsjett.

Hvorfor er det så dyrt?
Audemars Piguet klokker er dyrere enn andre merker på grunn av edle metaller, bevegelser og materialer. Gullet er 22K som gjør det mykere slik at de lett kan skjære i deler for å lage stropper eller armbånd. Den har også en 18 karat hvitt gull kasse med en bezel diamant satt i platina; begge disse funksjonene gir klokken sin høye prislapp. Det er bare tre produksjonssteder for Audemars Piguet over hele verden: Le Brassus (Sveits), Villeret (nordøst i Sveits) og La Chaux de Fonds (på fransk). Disse stedene har laget luksuriøse sveitsiske klokker i over 150 år siden 1875 da dette selskapet ble grunnlagt av Jules Louis Audemars & Edward.

Hvem eier AP?
«Audemars Piguet er mer enn et selskap. Det forblir uavhengig og familieeid, ansvarlig for overføring av kunnskap og kunnskap til fremtidige generasjoner. Her i Le Brassus, hvor det hele startet i 1875.»

Olivier Audemars-nestleder i styret

Hva er AP kjent for?
Audemars Piguet er kjent for sine haute horlogerie-klokker. De var det første selskapet som produserte ultratynne urverk, selvopptrekkende klokker og evigvarende kalenderklokker. Audemars Piguet ble grunnlagt i 1875 av Jules Louis Audemars og Edward Auguste Piguet. Det har hovedkontor i Vallée de Joux, Sveits audemarspiguet.com/en/.

Audemars Piguet har en lang historie med å produsere flotte ur, og klokkene deres er anerkjent over hele verden.

Konklusjon
Hvis du leter etter en luksusklokke, er AP merket du bør vurdere. Royal Oak-serien har eksistert siden 1972 og er fortsatt en av deres mest populære modeller i dag. Ikke bare er de vakre ur, men de opprettholder verdien bedre enn mange andre merker på markedet.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Send oss en forespørsel