PATEK 4947/1A

PATEK 4947/1A

For første gang tilbyr Patek Philippe årskalenderen i en rund Calatrava-type polert stålkasse med en diameter på 38 mm som passer til alle håndledd. Med en diameter på 38 mm er den midt i blinken for det mange entusiaster kan anse for å være en ideell dress-klokkestørrelse, sammen med et matchende fem-rads lenke i stål. De skimrende refleksjonene av stålrammen en elegant midnattsblå urskive forsterket av en dobbel vertikal og horisontal shantung finish. Patek Philippes patenterte årskalender krever kun én korrigering per år.

Årskalenderen er en av de mekanismene som lever i en mellomverden. Det er ikke en høykomplikasjon, men det er mer enn et enkelt datovindu eller månefase komplikasjon.

Denne stilige kalenderen, kombinert med et lenke som sier «bruk meg hele tiden, ikke bare med dress», er den typen uformelle komplikasjonsklokke som til og med kan få folk til å slutte å være besatt av 5711 i et minutt. Se: Den blå skiven har til og med et mønster.

Bildet er skamløst lånt fra nettet

Den blå skiven kombinerer både vertikale og horisontale linjer. Patek bruker begrepet "shantung" for å beskrive skivemønsteret. Et raskt søk på nettet avslører at det er en type "slettvevt silkestoff historisk fra Shanedong-provinsen". Personlig sett synes jeg utseendet på skiven ligner en smakfullt diskré skotsk tartan.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Send oss en forespørsel