Ultimate Guide: Slik kjøper du din første Rolex-klokke fra en autorisert forhandler

Ultimate Guide: Slik kjøper du din første Rolex-klokke fra en autorisert forhandler

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan man kan bygge relasjon med forhandlere.

Jeg kan ærlig si at stjernene stemte den dagen jeg besøkte min Rolex forhandler. Ja, å få en Rolex-klokke, spesielt en av sportsmodellene, blir vanskeligere og vanskeligere for hvert år. Etter å ha snakket med forskjellige klokkeforhandlere og Rolex-forhandlere, har jeg lært at det er forskjellige steg du bør ta når du kjøper din første Rolex fra en autorisert forhandler. Ved å følge et visst sett med regler har du en sjanse til å øke din evne til å få klokken du ønsker.

Den ultimate guiden starter nå!

- Vær klar over hva Rolex Ad kan finne ut om deg på nettet

- Velg riktig Rolex AD

- Skap et sterkt forhold med Rolex AD

- Vær klar til å trekke på avtrekkeren

- Hvordan få tak i Grail Rolex Watch

1. Vær klar over hva Rolex Ad kan finne ut om deg på nettet

Da jeg sa at jeg var heldig når jeg kjøpte min første Rolex-klokke, mente jeg det 100 %. Hvis Rolex AD bare googlet telefonnummeret mitt, ville han innse at nummeret er knyttet til min virksomhet med kjøp og salg av klokker. Heldigvis for meg søkte han ikke på nummeret. Ikke alle kan si at de er like heldige.

Mens jeg snakket med Rolex AD, ville lederen vite hvem jeg var, inkludert yrket mitt. Man kan fortelle at Rolex-forhandlere virkelig skjermer potensielle kunder. Hvis man er en lege, kan de se på dem annerledes enn si, en bruktbilforhandler. Det er mye debatt om AD-praksis, men det ser ut til at forhandlerne ønsker å vite at deres nye klient kommer til å opprettholde merkeverdiene og komme tilbake for mer forretning i fremtiden.

Det er mange måter Rolex-forhandlere kan finne personlig informasjon om deg på. For eks Linkedin

Hvis du vet hva en svarteliste er, vet du at du ikke vil havne på en. Det samme gjelder for Rolex-kjøpere. Hvis man havner på en forhandlers svarteliste, kan man kysse enhver sjanse til å kjøpe fra dem igjen farvel. Det er lettere enn du tror å havne på svarteliste, selv om de fleste ikke trenger å bekymre seg for det.

Hvis du av og til selger klokker for å rotere samlingen din, kan du bli sett på av en forhandler som en klokkeflipper. De kan ikke ha klokkene sine konsekvent oppført for salg. Serienumrene kan spore klokkene tilbake til dem, og de faktiske gode forhandlerne vil ikke ha denne oppmerksomheten. Hvis du derimot solgte din Rolex etter mange års eierskap for å oppgradere, har du en langt lavere sjanse for å bli svartelistet enn noen som solgte en klokke en måned etter å ha kjøpt den.

Hvordan lage en online tilstedeværelse som Rolex AD elsker

I den ideelle verden ville ikke din online tilstedeværelse vise frem klokkevirksomheten eller bedriftene dine. Ethvert foruminnlegg med ditt telefonnummer eller e-postadresse, alle offentlige Facebook-innlegg, et raskt Google-søk vil finne disse innleggene og forhandleren vil ha tilgang til kjøps- og salgsvanene dine. Den beste ideen er å ha informasjon avsatt spesielt for handel med klokker. Jeg vil som et minimum anbefale en bedriftsspesifikk e-postadresse og telefonnummer. Hvis det er mulig, vil jeg også anbefale å bruke en adresse separat fra hjemmeadressen din hvis mulig. Ja, det er vondt, og ja, jeg hadde ingen slike problemer hos forhandleren min, men oftere enn ikke vil det å spille spillet konservativt gi deg den laveste risikoen. Forhandleren bryr seg ikke om at denne klokken vil bli overlevert gjennom familien. Hvis de får den minste anelse om at du er i den for å flippe den, vil de kutte deg av, uansett dine sanne intensjoner.

2.Velg riktig Rolex AD

Det er et par forskjellige stiler av autoriserte Rolex-forhandlere. De mest kjente er kjeder med flere lokasjoner. Du har også muligheten til å besøke en mindre gullsmed med ett sted. Å velge riktig Rolex-forhandler betyr ikke å velge den største, eller den mest kjente. Det betyr å finne Rolex-forhandleren som vil skaffe deg klokken du leter etter. Hver butikk har sine egne retningslinjer for hvordan de velger kundene de selger de hotteste varene til. Har du brukt over Nok 1.000.000 med dem? Sjansen er stor for at dette er kundene i kø for en Submariner. Du må mest sannsynlig kjøpe en klokke du ikke er så opptatt av å eie for å få klokken du har mest lyst på, for eksempel Daytona eller Submariner.

Mens jeg var i Rolex-butikken, ga selgeren min meg noen ideer om hva de anser som nødvendig for å kjøpe en het sportsmodell. Når det gjelder den ultraberømte pandaskiven Daytona, må en person først bruke Nok 1.000.000 med dem. Hvis jeg ville ha en av Submariners eller GMT Masters, ville jeg først måtte kjøpe en Rolesor Datejust med diamanter. Ingen av ideene appellerte til meg i det hele tatt.

En annen del av opplevelsen som vil påvirke resultatet er selve selgeren. I mitt tilfelle var jeg ute etter å bygge et forhold og spurte ham om den billigste Rolexen for min kone. Det viser seg at pastellfargede Oyster Perpetuals, som korall, Tiffany Blue og gul, er nesten like vanskelig å få tak i som sportsmodellene. Under denne utvekslingen forhørte jeg meg om hvilke modeller som kan være tilgjengelige. Selgeren min nevnte stadig Deepsea, som egentlig ikke var en av mine målklokker, men han var ganske insisterende, og lot meg lure på hvorfor han ville ta opp dette til meg så mange ganger. Han insisterte på at jeg ville være i stand til å motta en innen måneden, så til slutt ba jeg ham legge meg til listen og tenkte at han aldri ville ringe. Til min overraskelse, nøyaktig en uke senere, dukket det opp et kjent nummer på telefonen min. Da jeg svarte, fortalte selgeren meg at Deepsea var inne og at jeg skulle komme innom i løpet av de neste par dagene hvis jeg virkelig ville hente den. Jeg ga ham beskjed om at jeg ville være med neste dag, og nå eier jeg en splitter ny Deepsea kjøpt fra forhandleren.

3. Lag et sterkt forhold til Rolex AD

Å skape dette forholdet til en Rolex-forhandler er som å date. Du vil ikke dukke opp til den første daten og foreslå at du går til soverommet ditt etter middag. Det samme gjelder for din Rolex-forhandler. Dette vil være det samme som å gå inn på ditt første besøk og spørre om du kan kjøpe en Daytona eller Submariner. Det kommer ikke til å skje slik. Ja, det er en sjanse for at du kan være heldig hvis en klokke de mottok ikke ble hentet av en av deres nåværende kunder. Bare ikke oppfør deg som om det er gitt.

For det første, bli kjent med selgeren din. De er vanlige mennesker, og de liker å snakke med folk de liker, akkurat som du gjør. Det er en god idé å komme innom og si hei hver par måneder. Jo mer kjent du blir, jo større sjanse er det for at han vil tenke på deg når noe spesielt dukker opp, så lenge forbruksgrensen din er tilstrekkelig.

4. Vær klar til å kjøpe første Rolex

Etter å ha gjort alt arbeidet, valgt riktig butikk, sørget for at din online tilstedeværelse ikke har noen røde flagg, og salgsrepresentanten din hos Rolex liker deg, er det på tide å gjøre det første Rolex-kjøpet.

Dette er den enkleste delen av hele opplevelsen, men også den mest kritiske. Når tiden endelig kommer, må du være klar til å gjøre det kjøpet. For alt du vet ringte selgeren deg i stedet for noen andre. Hvis du forteller ham at du ikke kan, kan du bare brenne den broen. Hva om noen nettopp kjøpte et smykke på 10 000 kroner av ham, men fordi du bygde det forholdet, ringte han deg først? Han vil vite at han tok det riktige valget og at du verdsetter tiden hans.

En Rolex er ikke et billig kjøp, og av den grunn er det ekstremt enkelt å velge mellom en rekke ulike betalingsmåter. Det er opp til deg å avgjøre hvilken som er mest fornuftig. Mange Rolex-forhandlere tilbyr finansiering, og nesten alle lar deg betale med bankoverføring. Det er også den gamle tradisjonen med å ta med kontanter, men dette er ikke alltid mulig avhengig av prisen på modellen du kjøper.

5.Hvordan får du min Grail Rolex-klokke

Å kjøpe en Rolex er ikke annerledes enn å kjøpe noe annet. Noen McDonalds er bedre enn andre, noen Rolex AD er bedre enn andre. Derfor må man bli kjent med deres personlige forhandler for å finne ut hva som kan hjelpe dem på deres egen reise. Det er her det blir avgjørende å bygge et kvalitetsforhold med den Rolex-selgeren. Han vil hjelpe deg på den reisen, han vil veilede deg i trinnene du trenger for å kjøpe den grailen. Han kommer ikke til å kaste bort tiden sin på å gi hvem som helst den informasjonen.

Ja, det er venteliste. Det er ikke det mange tror det er. Det er ikke relatert til Rolex på noen måte. Det er en intern liste. Hver forhandler har en liste over folk de vil selge de hotteste modellene til. Hvis deres velprøvde kunder ikke vil ha en klokke de mottar, kan du være heldig og kjøpe den. Du ville ha langt bedre hell hvis du havnet på den listen selv.

Hvis du har øynene rettet mot en blå Sky-Dweller, eller en panda Daytona, må du absolutt ha litt historie med å bruke penger i butikken. De leter ikke etter kunder som spesifikt retter seg mot de hete modellene. Forhandleren kan flagge deg hvis du prøver å kjøpe kun Daytonas og Submariners. Forhandleren foretrekker folk som kjøper forskjellige klokker, ikke bare de etterspurte modellene. Noen ganger kan det hende du må bite deg fast og kjøpe en datejust i 36mm, rett før du kan få tak i de mest populære modellene.

Noen forhandlere setter også opp sine egne utgiftsgrenser individuelt. Det er her forholdet kommer godt med. Han vil ikke søle bønner for bare noen idioter som går inn. Hvis du ikke ønsker å hoppe gjennom disse bøylene, for å få tak i den pandaen Daytona, må du kanskje bite i det og kjøpe den brukt. Ja, det er helt sprøtt å betale et påslag på en "brukt klokke", men dette er absolutt den raskeste måten å finne gralen din på.

For å konkludere

Starten for et hvilket som helst hot Rolex-autorisert forhandlerkjøp betyr å finne den rette butikken, med de riktige selgerne. Hvis du er klar til å kjøpe din første forhandler Rolex, har du sørget for at din online tilstedeværelse er fri for rødt flagg, og pengene er klare for når du får den samtalen, vil du være ett skritt nærmere fra å få din første del direkte fra forhandler. Dette er kanskje ikke den hotteste modellen, men du vil eksponentielt ha økt muligheten for å få en Rolex til MSRP, uten å betale second hand markup.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Send oss en forespørsel