Om handelen

Ønsker du å kjøpe?

La oss finne det ultimate uret å legge til samlingen din.

Vi er stolte av vår evne til å skaffe enhver klokke, uavhengig av hvor sjelden den er. Gjennom våre internasjonale forbindelser til offisielle distributører, har vi tilgang til de beste klokkene for menn til konkurransedyktige priser.

Det absolutte målet for oss er å bli den ledende aktøren for kjøp og salg av luksusklokker i Norden. Vi er opptatt av at din opplevelse med oss skal være så god som mulig, og strekker oss alltid for å innfri dine forventninger. Gjennom god dialog og en transparent handel sikrer vi en trygg prosess og en sømløs overlevering fra oss til deg.

Hvordan betaler jeg?

For å sikre en trygg handel godtar vi kun bankoverføring.

Kan jeg returnere varen?

TimeLux oppfordrer alle kjøpere til å forsikre seg om at modellen er den riktige før kjøpet gjennomføres. Vi opererer likevel med muligheten for retur dersom varen ikke er som beskrevet.

Hvordan sender dere varen?

Vi sender alle varer med posten. Varene er fullt forsikret fram til den mottas.

RETUR OG BYTTERETT

14 DAGERS ANGRERETT

Når du handler i Timelux sin nettbutikk skal du alltid føle deg helt trygg, og vi forholder oss til Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven.

Ihht. Angrerettloven har du rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten gjelder for kjøp varer og enkelte tjenester over internett uten å oppgi grunn, ved å melde fra innen 14 dager etter at varen og angrerettskjema er mottatt. Melding om bruk av angreretten må være sendt til oss innen utløpet av fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Man har ikke angrerett på graverte varer. Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være levert oss i tilnærmet mengde og stand som du mottok den (les mer under «Retur av varer»).

Har du spørsmål om Angrerettloven, Forbrukerkjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke. Informasjon finner du på www.forbrukerradet.no.

RETUR AV VARER

Hvis du har mottatt en vare som er feilbestilt eller som du ikke ønsker å beholde, kan du returnere varen til oss. Se da på angrerettskjemaet som fulgte med varen. Dette skjemaet skal alltid følge med varen når du sender den i retur. Varer kan returneres til oss hvis det skulle være en feil på varen, du har mottatt feil vare, mottatt varer du ikke har bestilt eller at du angrer på kjøpet. Ihht. Angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du har mottatt varen.

Krav til varer som returneres

Når varen returneres må den være ubrukt og sendes i original forpakningen med alle etiketter på. Beskyttelsesplast, pris og tagger skal heller ikke være tatt bort. Eventuell returforsendelse må betales av deg.  NB! Vi anbefaler å bruke Norgespakken som du får kjøpt på Posten eller annen registrert pakke. Da kan pakken din spores på nettet.

Dersom du har mottatt varen i gave er angrerettskjemaet og kvittering sendt til betaler av gaven. Varen kan enten byttes i annen vare eller du kan bytte via nettbutikken.

Varene sendes til følgende adresse:

  • Timelux AS, Udbyes Gate 11B, 7030 Trondheim

TILBAKEBETALING

Ved mottatt retur vil produktet inspiseres nøye for å se om produktet har skader eller mangler som kan anses å være et verditap. Mangel på originalemballasje kan anses å være et verditap. Retur/bytteverdi vil bestemmes deretter.

Du vil kontaktes hvis vi anser at det foreligger mangler slik at kjøpssummen ikke kan tilbakeføres i sin helhet.

Du vil få e-post fra oss når returen er registrert mottatt og en e-post når kjøpssummen blir tilbakeført. Du vil vanligvis motta kjøpssummen innen 7 virkedager fra retur er registrert mottatt.

Ønsker du å selge?

TimeLux søker alltid etter klokker av høyeste kvalitet til samlingen vår.

Dersom du vurderer å selge ditt ur oppfordrer vi til å sende inn en forespørsel.

Hva bestemmer verdien på klokken når jeg vil selge den?

Det er fem bestemmende faktorer som avgjør verdien av klokken når du ønsker å selge den: merke, modell, alder, tilstand og leveringsomfang.

Jeg mangler original eske og papirer. Hvordan påvirker dette verdien?

Hvert ur er forskjellig, men overordnet kan ofte eske og papirer ha frittstående verdi. Et eksempel er en Rolex, der verdien på den fullstendige handelen gjerne synker med 5 – 10 000 kr dersom eske og papirer ikke følger med.

Må jeg sende klokken på service før jeg selger den?

Nei. Vi sjekker klokken din ved ankomst og kartlegger om uret taper tid, holder produsentens standarder og ellers fungerer slik det skal. Dersom klokken mot formodning trenger service, vil vi sende den til reparasjon etter vi har kjøpt den.

Hva om klokken min blir skadet eller mistet under sendingen?

Vi har sendt hundrevis av klokker over hele verden, og har aldri hatt et tilfelle av skadet eller mistet ur. Dersom det likevel skulle skje, forsikrer vi alltid hver klokke til 100% av verdien vi har gitt deg. Nettopp derfor er vår fraktprosess både trygg og sikker.

Hvordan får jeg betalt?

Vår praksis er å gjennomføre transaksjonen når vi mottar og verifiserer uret. Transaksjonen gjennomføres samme dag som uret mottas.

Lurer du på noe?
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om det du lurer på.
Tlf: +47 939 20 507
E-post: timeluxno@gmail.com

Kontakt