Om oss

Idéen bak

Hvert selskap har en historie å fortelle, og dette er vår. TimeLux er en online, moderne løsning for kjøp og salg av klokker. Klokker er oftest et stort kjøp, og vi synes ikke det burde være overveldende eller risikabelt.

Vårt mål

TimeLux leverer mer enn bare et produkt. Vi leverer også kunnskap, veiledning, kvalitet og tillit. Det vi tilbyr er en livsstil. Vi streber etter å gi den beste servicen, med fokus på integritet og ærlighet.

Langvarige relasjoner

TimeLux er en gråmarkedsforhandler for luksusklokker, med hovedmål om å bygge langvarige relasjoner med kunder som blir medlemmer av denne spektakulære livsstilen. Klokkene er fylt med historie, minner og eksepsjonelt håndverk.

Vi opererer ikke som andre forhandlere. Eierne bak Timelux er lidenskapelig opptatt av klokker og tar seg tid til å forstå dine unike krav og bygger en bedre forståelse. Vi forstår viktigheten av å ha den rette partneren når det gjelder å velge riktig klokke.

Å handle via oss gir deg trygghet på at klokken din er nøyaktig det de gir seg ut for å være, og at det er i god teknisk stand.

Kunden i fokus

Oppdraget til TimeLux er å alltid være tilgjengelig for kundene sine. Vi tar sikte på å behandle kundene våre som de viktigste menneskene vi noen gang har møtt. Nettopp derfor vil vi alltid få tilliten og tilfredsheten til våre kunder.

Lurer du på noe?
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om det du lurer på.
Tlf: +47 939 20 507
E-post: timeluxno@gmail.com

Kontakt