Formidlings-avtale

Formidlings-avtale

Med formidlingssalg hos Timelux kan du få et godt tilbud på salget av klokken din. Fra oppføringen til salget tar vi oss av alt og sørger for en problemfri opplevelse for deg. Her er hvordan det fungerer og alt annet du trenger å vite.

Noen av fordelene ved å formidle en klokke via Timelux

Timelux er ikke bare et sted hvor du kan kjøpe klokken du har lett etter, men du kan også selge klokken din for maksimal verdi. Ved å bruke våre forsendelsestjenester får du maksimal verdi for klokken din via vår enorme brukerbase og prosessen er helt gjennomsiktig. Du vil bli belastet med et veldig nominelt provisjonsgebyr når klokken er solgt.

  • Vi gjør alt det harde arbeidet: fotografier, undersøkelser, oppføringer osv
  • Tilgang til et globalt nettverk av klokkesamlere og -forhandlere
  • Få mest mulig penger for klokkene dine
Hvordan virker det?

Lett! Vi selger for deg. Vi gir deg en alt-omfattende formidlingsprosess, inkludert: forskning, prising, profesjonell fotografering, frakt og fullføring av salget av varene dine.

Mens klokken er for salgs, er den fortsatt din til vi finner en passende kjøper for den. Dette vil tillate deg å vise frem klokken din til vår enorme brukerbase og selge den til prisen du alltid har ønsket deg. For å starte formidlingsprosess trenger du bare å ta kontakt med oss, og vi vil hjelpe deg med å få klokken din oppført på nettsiden vår. Når klokken din er solgt for den avtalte prisen, vil beløpet bli overført til deg umiddelbart via bankoverføring. For formidlingen vil du bli belastet et administrasjonsgebyr på NOK 200kr. Avhengig av salgsprisen på klokken, tar vi også en nominell provisjon først etter at klokken er solgt.

Formidlingsoppdrag lar deg selge klokken for maksimal pris. Vi legger ut klokken din på platformen vår i bytte mot en liten provisjon. Så snart vi mottar betalingen fra kjøper, overfører vi det avtalte beløpet til deg via bankoverføring.

Hva er gebyrene?

Publiseringsavgifter for individuelle kunder er: NOK 200 per vareoppføring

Fleksibel % av endelig salgspris avhengig av klokken

Gebyrer gjelder kun for solgte varer, noe som betyr at det ikke er noen forhåndsgebyrer for å sende til oss.

Hvordan får jeg levert klokken til dere?

Varene dine må sendes til vårt bedriftskontor. Vennligst kontakt oss på 93920507 slik at vi kan gi deg fraktinformasjon. Hvis vi ikke kan selge klokken din innen fristen, vil vi kontakte deg og returnere den til deg uten kostnad.

Er det et gebyr hvis jeg ønsker å si opp formidlingsavtalen?

Når formidlingsprosessen har startet, belaster vi et returgebyr på Nok 2 000 for avtaler som kanselleres før 45 dager.

Hvis jeg sender klokken min til deg, dekker dere for frakten?

Timelux vil kun dekke kostnadene for å returnere klokken i tilfelle der den enten ikke selges eller du ønsker å kansellere formidlingsavtalen.

Hva skjer hvis klokken min ikke selges?

Vi vil gjøre så godt vi kan for å selge klokken din. Hvis den ikke selges innen avtalt tidsramme, kontakter vi deg med forslag om å senke prisen eller prøve å selge den igjen på et senere tidspunkt. Den nåværende markedsetterspørselen etter visse varer er kanskje ikke like høy.

Er det noen som vet at det var klokken min du selger?

Vi tar konfidensialitet veldig alvorlig. Den eneste måten noen vil vite at det var klokken din, er hvis navnet ditt er signert på garantikortet.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Send oss en forespørsel