Hvorfor klokker er resesjonssikre

Hvorfor klokker er resesjonssikre

"Hva gjør det som skjer akkurat nå annerledes enn resesjonen i 2008?"

Først, la meg kort gå gjennom hva som skjedde i resesjonen i 2008. 2008 var ikke så mye av en eiendomskrise, men et tilgjengelighetsproblem for eiendom som ikke nødvendigvis er det som skjer her. I 2008 var utlånsbestemmelsene svært forskjellige og mer til fordel for å presse boligeierskap over på folk. De gjorde dette ved å godkjenne folk for boliger uten en gang å se inntektsbekreftelse. Dette betyr at folk som ikke var økonomisk i stand til å eie bolig, faktisk var i stand til å eie boliger takket være de lave "teaser rate" for de første årene av lånet før betalingene deres ville skyte i været, til og med for å tredoble deres introduksjonstilbud.

Merk deg, dette var også en tid da husflipping ble STORT, så ikke bare er det folk (som ikke hadde råd til et hjem til å begynne med) som kjøpte boliger, men nå jobbet de med å snu disse boligene som de ikke har råd til å prøve å tjene raskt. Disse typene strategier er boblelignende av natur, da suksessen er avhengig av at markedet fortsetter å trende oppover og ikke krasjer og brenner; snarere enn faktiske sikkerhetskopierte data eller ferdigheter som setter forventningene til suksess. Imidlertid førte mangelen på inntektsverifisering, mengden penger ut fra banker og den generelle mangelen på omsorg for denne prosessen som spredte seg over hele landet til utrolige tilbakeslag der like etter. Når du gir folk som ikke har råd til boliger et boliglån, hva skjer? De er standard. De kan ikke betale betalingene sine. Nå er det bankene som står i gjeld for å gi ut lån på boliger som ikke skulle vært gitt til å begynne med. Derfor den ultimate markedskrasj, resesjon og mangel på midler over hele nasjonen.

Så selv om boliger er den store investeringen/årsaken til krasjet i 2008, kommer vi i dag ikke til å fokusere på eiendom, men heller på klokker i 2022-markedet. Klokker er annerledes enn eiendom fordi de i hovedsak er en kontantbasert eiendel, de er ikke en eiendel som kan lånes mot som et hjem eller en bil ville vært. Klokker har alltid vært et sted å parkere penger gitt poenget jeg gjorde ovenfor. Først nylig har klokker blitt en investeringsstrategi på grunn av at markedet har blitt så varmt på visse deler og visse merker. Men all ulikhet faller tilbake til det mest grunnleggende økonomiske prinsippet, tilbud og etterspørsel. Enten det er boliger, klokker eller biler, ser vi en nedgang i tilbud og høy etterspørsel.

På grunn av COVID er det mye forsyningsmangel i verden på grunn av mangel på materialer og manuell arbeidskraft, men etterspørselen er høyere nå enn noen gang på grunn av migrasjon i nasjonen, så vel som dannelsen av ny rikdom fra krypto- og gründerforetak. Dette grunnleggende prinsippet for økonomi er ansvarlig for å skape den drastiske prisstigningen som du ser i dag. Nå, hvorfor er klokker bra på dette markedet? Det beste med klokker er kanskje at de, i motsetning til biler/hjem, er så mobile og flytende som noe kan være. Kjøps- og salgsprosessen kan skje på mindre enn en time, og verdien anerkjennes over hele verden. På den annen side kan det ta 15-45 dager å selge et hus eller en bil, og det må legges inn mange dokumenter, samt mye tid og krefter i prosessen som helhet. Klokker kan gjøres med en enkel ledning, sjekk eller kontanter og en tur til en lokal kaffebar eller postkontor, noe som gjør hele prosessen rask og enkel i motsetning til andre eiendeler.

Kostnadsinngang er også tilgjengelig. For å kjøpe en bil til og med en billigere daglig sjåførbil, trenger du vanligvis oppover Nok 70-100k, nå er det ikke biler for en investering selvfølgelig, men du forstår hva jeg sier. For å kjøpe et hjem trenger du minst 1,5-2 millioner avhengig av hva det er du leter etter og hvor du bor. Men klokker?

Du kan starte med så lite som Nok 20.000, og når du selger klokken din på Nok 20k, kan du ta fortjenesten og kjøpe din neste klokke for Nok 30k og deretter selge den for Nok 50k og fortsette å bevege deg opp og opp til du har på deg og handler klokker i 6-figursmarkedet. Trenger du en annen grunn?V el, en av de mest verdifulle investeringene som har vært jevnt stigende i årevis er: gull (og andre edle metaller). Hva er klokker laget av? Gull og andre edle metaller.

Men selv om det er kult å eie en gullstein, er det ingen reell funksjon til selve mursteinen. Men en rosegull day-date vel det er verdi i materialet OG funksjonen, slik at du kan ha på deg og nyte investeringen mens du fortsatt er komfortabel med det faktum at pengene dine er trygge. Dette er grunnene til at det er tryggere å investere i klokker enn å investere i eiendom.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Send oss en forespørsel