HVORFOR VELGE OSS?

HVORFOR VELGE OSS?

På en stadig mer overfylt markedsplass der en ny "klokkeforhandler" dukker opp annenhver måned, er det viktigere enn noen gang å ha tillit til forhandleren du kjøper fra. Dessverre med store pengesummer som skifter hender er det en attraktiv bransje for svindlere, for ikke å nevne de mange forhandlerne som har liten eller ingen omsorg for kundene sine eller klokkene de selger.

1. Timelux AS har blitt etablert som en av Norges ledende bruktforhandlere innen for klokker. Offisielt grunnlagt i 2022, har vår prisbelønte virksomhet gått fra styrke til styrke, og vær trygg på at vi er her for å bli i overskuelig fremtid.

2. I motsetning til mange av våre konkurrenter er hver klokke vi annonserer fysisk tilgjengelig i vårt utstillingslokale, ferdig klargjort for salg og klar til å kjøpes og brukes samme dag.

3. Det som gjør at vi skiller oss ut er kvaliteten på inventaret vårt. Vi ønsker kun å kjøpe eksepsjonelle eksemplarer som har noe spesielt ved seg med en sterk preferanse for høy spesifikasjon og begrensede utgaver, mens vi for enhver pris unngår klokker med dårlig historie eller historier knyttet til seg.

4. Vi er en familiedrevet bedrift og entusiaster som er stolte av å tilby et vell av kunnskap, ekspertise og en personlig service som passer våre kunders behov. Vi har ikke produsenter som forteller oss hva vi kan og ikke kan gjøre, så vi kan operere på en måte som setter kunden først.

5. For å lykkes i denne bransjen må du stole på gjenganger, og vårt mål er alltid å bygge langvarige relasjoner med våre kunder som er gjensidig fordelaktig. Vi klassifiserer mange av våre kunder som gode venner og med henvisninger som spiller en så stor rolle i vår suksess er det viktig for oss at hver klient blir behandlet med integritet, ærlighet og profesjonalitet.

6. Vi legger veldig stor vekt på klargjøring av våre klokker. Hver klokke blir grundig kontrollert for tegn på ulykker eller misbruk før vi godtar å kjøpe den.

7. All service utføres hos merkeforhandlere. Dette sikrer at vedlikeholdet av våre klokker utføres i henhold til de høyeste produsentens standarder. Vi tror fullt og fast på å ikke kutte noen hjørner for å hjelpe hver klokke å bevare sin verdi og historie, ettersom vi alltid vil prøve å kjøpe tilbake klokker når tiden kommer for eieren å selge.

8. Vi bruker mye tid og krefter på å holde oversikt over markedet og sikre at prisen på hver av våre klokker reflekterer dens sjeldenhet, spesifikasjoner og tilstand. Vi har begrenset plass der vi befinner oss, og med en forretningsmodell som er avhengig av å snu lageret raskt, er vi kun interessert i å lagre klokker som er priset for å selge.

9. Vi setter en stor ære i å være best på det vi gjør. Med en årlig omsetning som nærmer seg 20 millioner og med flere utmerkelser fra våre jevnaldrende i bransjen samt en sterk samling av kunde anmeldelser og attester, ikke ta vårt ord for det, ta deres og vi håper gitt muligheten vi kan ønske deg velkommen i å bli med i Timelux-familien og få en opplevelse som er uten sidestykke.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Send oss en forespørsel