TA KONTAKT MED OSS FOR DITT NYE UR

TA KONTAKT MED OSS FOR DITT NYE UR

TimeLux spesialiserer seg på å selge luksusklokker på nettet og fysisk i Trondheim. I det siste har vi fokusert utelukkende på de fineste klokkene laget i verden. TimeLux sin inventar er en av et slag. Dette er et av aspektene som virkelig skiller oss fra de andre klokkeforhandlere. Vi har et stort lager av både splitter nye klokker og stadig oppdatert lager av brukte klokker. Vi er for tiden fokusert på følgende merker:

Rolex

Patek Phillipe

Audemars Piguet

Omega

F.P. Journe

Richard Mille

IWC

Vi har en veldig ydmyk begynnelse. Men vi visste hva vi prøvde å oppnå. Vi tok oss inn i et marked som har sett en enorm vekst det siste tiåret og sett selskaper som Rolex og Richard Mille produsere noen veldig dyre klokker som er veldig etterspurt.

Hvorfor har markedet vokst så mye i løpet av det siste tiåret? Dette kan ha å gjøre med det faktum at det er en stor prosentandel av befolkningen som har en stor mengde disponibel formue og de vil ha de finere tingene i livet. Å bruke en Rolex har alltid vært et statussymbol. Men nå produserer til og med Rolex ur som er langt dyrere enn klokkene deres tidligere.

Interessert i å selge klokken din?

Selg klokken din til TimeLux. Hvis du er interessert i å selge din Rolex, Cartier, Audemars Piguet, Richard Mille, Audemars Piguet klokken, betaler TimeLux de beste prisene for dine klokker. Vi tilbyr to måter du kan selge klokken din på. Hvis du befinner deg i Trondheim kan du besøke oss. Men hvis du ikke er i Trondheim, kan du selge klokken din via en henvendelse. Vi har en online interaktiv metode for å trygt selge klokken din og motta et bedre tilbud enn noen annen klokkeforhandler.

Vi vet den virkelige verdien av en klokke, og vi vil ikke sette deg ned. Vi vil tilby deg en veldig rimelig pris for klokken din. Faktisk er vi sikre på at vi vil tilby deg en høyere pris for klokken din enn noen andre forhandler.

Klokker for samlere

Folk liker å samle klokker og bruke forskjellige klokker til forskjellige anledninger. Det fantastiske med å samle klokker er at det er nye design og stiler produsert av klokkeprodusenter hele tiden. Det spiller ingen rolle om du er Rolex- eller Patek Philippe-fan. Vi har et lager i stadig utvikling, slik at du alltid kan finne noe nytt (eller gammelt). Og når du begynner å samle klokker ... pass på. Hvis du har råd til det, vil du være som ungen som går inn i godteributikken. Så mange forskjellige design å velge mellom. Og hvis du leter etter noe helt spesielt, hvorfor ikke kontakte oss og la oss se om vi kan finne noe spesielt for deg.

Vi elsker å snakke klokker. Hvis du er i markedet og ikke ser det du leter etter på nettsiden vår, kan du gjerne ringe oss eller sende oss en melding. TimeLux vokser raskt og vi vil gjerne inkludere deg i vår familie av fornøyde kunder. Bare ta en titt rundt for å se en liten liste over våre fornøyde kunder med gode anmeldelser. TimeLux er din spesialist på luksusklokker.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Send oss en forespørsel