VI SELGER KLOKKEN DIN FOR DEG!

VI SELGER KLOKKEN DIN FOR DEG!

Vi tar oss av salgsprosessen

For deg som privatperson er det mange fordeler med å selge klokke gjennom en forhandler.

Vi driver med dette til daglig og har opparbeidet kunnskap om markedet og de mange faktorene som spiller inn for et effektivt salg.

Når du selger klokke gjennom oss henter vi klokken der du bor og tar oss av hele prosessen fra klargjøring til salg.

En potensiell kjøper har ofte en klokke de ønsker å selge før man går til innkjøp av en ny, i et slikt tilfelle er innbytte et avgjørende alternativ vi som forhandler kan tilby.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud! Du kan fylle ut meldingsskjema på nettsiden, eller kommunisere med oss via chat på facebook!

  • Verdivurdering

Vi har oversikt over markedet slik at vi kan hjelpe deg med å finne riktig pris på din klokke. Det er selvfølgelig du som avgjør hva klokken til slutt selges for.

  • Annonsering

En god annonse er ofte det som skal til for å oppnå den responsen man ønsker. Vi setter opp en flott annonse og sørger for at den appellerer til riktig kundegruppe. Alle våre klokker annonseres på finn, men markedsføres også via sosiale medier som Facebook og Instagram.

  • Fotografering

Gode bilder er kanskje noe av det viktigste i en annonse, derfor publiseres alle våre annonser med profesjonelle bilder. Dette er viktig både for å vise bilens tilstand men også for å vekke oppmerksomhet rundt annonsen.

  • Oppgjør

Vi håndterer oppgjøret og sørger for at det skjer på en sikker og effektiv måte.

Ønsker du en uforpliktende prat?

Send oss en forespørsel